Pavle Korčagin

Najbolji provod ponedeljkom u Korčaginu

Tradicionalno najbolji ponedeljak u gradu u Kafani Pavle Korčagin! Sviraju ozvučeni tamburaši "Mala Maca Bend" koji će se pobrinuti da večerašnji provod nadmaši sva vaša očekivanja! Prepustite se uživanju uz najveće hitove i fantastičnoj energiji koja vlada u ovoj kafani. Vidimo se!

Pica u pola cene u Korčaginu

Danas vas u kafani Korčagin čeka pica po ceni od samo 190 dinara, od 18h do 20h, a nakon toga sledi odličan provod sa Cokom i Radetom! Ukoliko želite da čujete najlepše melodije sa prostora bivše Jugoslavije, svratite večeras u Korčagin. Dođite da zapevamo ex yu rok i narodne hitove i uživamo u vrhunskoj atmosferi kakva je svake večeri u u ovoj kafani! Vidimo se!

Coka i Rade

Večeras vas Coka i Rade vraćaju u neka bolja vremena! Ukoliko želite da čujete najlepše melodije sa prostora bivše Jugoslavije, pravac Korčagin! Dođite da zapevamo ex yu rok i narodne hitove i uživamo u vrhunskoj atmosferi kakva vas zagarantovano očekuje! Vidimo se!

Zagrevanje za vikend u Korčaginu

Večeras u Kafani Pavle Korčagin - Orkestar "Bačena kašika", klarinet, gitara, dve harmonike i kontrabas.

Kuhinja otvorena do 23č!

Orkestar Danubius Acoustic večeras u Korčaginu

Za ljubitelje prave kafanske muzike, petkom u Kafani Pavle Korčagin nastupa Orkestar Danubius Acoustic!

Kuhinja koju je pohvalio Jamie Oliver lično radi do 23č!

 

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

50% popusta na sve sa roštilja u Korčaginu

Svake nedelje 50% popusta na sve sa roštilja od 11-23č. Ovonedeljni specijalitet je Opanak (roštilj meso punjeno pilećim fileom, pršutom, kačkavaljem i pečurkama ukupna težina pola kg) po ceni od samo 440rsd! Ćevapi 300g - 250rsd Pileće belo u susamu 300g - 250rsd 1kg mešanog mesa - 700rsd. Parking obezbeđen. Ćirila i Metodija 2a, Zvezdara.

Galerije
Ćirila i Metodija 2a
08:00 - 01:00
110 ljudi
Pop/Rok/Narodna
O nama

Na Zvezdari je 2001. godine otvorena "poštena kafana", jedna od 12500 kafana u Beogradu, koja podseća na vreme komunizma i čiji su osnivači "akcijaši". U vreme Tita, radne akcije su bile veoma popularne i korisne, kako za zemlju, tako i za narod, te je to vreme nazvano i "društvo jednakih šansi". U to su vreme, svi koji su hteli da studiraju to su zaista i mogli, bez obzira na to ko su im bili roditelji. To je bila njihova šansa. Ovde ne postoji ideologija do one, da se tu može svratiti sa punim cegerima u povratku sa pijace, odmoriti uz kafu i u dobrom društvu, mogu čuti i izgovoriti "svakojake gluposti", pričati sa narodom, a da to ne košta puno. Ovde možete sresti lepog i zanimljivog sveta koji donosi različite priče i zaboravljene stvari. Ali dok jedni donose, drugi odnose i kradu (narod dao narod i uzeo), tako se postavka u zavisnosti od posetilaca, menja. - Enterijer je podeljen. Vrlo autentičan i nesvakidašnji, u crveno-belo-plavim bojama komunizma, sa etno elementima, predstavlja svojevrstan eksponat Beograda. Ovde je sve originalno, spomenice majki palih boraca, slike gardista, brigada sa radnih akcija i svih onih koji nikako ne smeju biti zaboravljeni - Stjepan Filipović, Ljuba Čupić... Slike Josipa Broza, srp i čekić, petokraka, zastava i grb, starije će vratiti u mladost, a one mlađe naučiti našoj istoriji. Upravo ti mladi, na 25. Maj, koji se ovde i danas obeležava svečano, uključuju se kao volonteri, i kao nekada na radnim akcijama, pomažu da sve funkcioniše besprekorno. Za njega kažu, "poslednji beogradski splav na suvom". Zašto? Zato što svake noći ovde svira muzikica. Ponedeljkom i subotom je to "Mala maca band"- ozvučeni tamburaši, utorkom i sredom dve ozvučene gitare, sjajni duo "Coka i Rade"- pop rock i narodna muzika. Četvrtkom bend "Bačena kašika", petkom sjajni "Danunubius acoustic", takođe prava kafanska muzika. Bendovi koji su, svirajući godinama, potvrdili svoj kvalitet. Iako se godinama vešto odupirao jelima sa rostilja, "Pavle" je danas, na zahtev njegovih gostiju, poklekao. Tako je nedelja - dan rezervisan za 50% popusta na sve sa roštilja!

REZERVACIJE / CALL CENTAR
064 99 22 005

NAJBOLJE KAFANE

Najbolje kafane vam omogućavaju da na jednom mestu dobijete uvek aktuelne informacije o programima kafana, restorana i pivnica u Beogradu i besplatno rezervišete vaše mesto u nekom od njih.

To možete uraditi pozivom našeg call centra, slanjem sms poruke na broj telefona ili korišćenjem našeg online servisa za rezervacije.

TOP 5 KAFANA

Pavle Korčagin

Pavle Korčagin

Mala maca

Mala maca

Švaler

Švaler

Limun žut

Limun žut

TOP 5 RESTORANA

Kafana Mala Maca

Ponedeljak i utorak 09-01h
Zajecarsko 0.5 - 105rsd / Ðus-vodka, džin-tonik - 99rsd
Sreda 18-01h
Rakije (šljiva, dunja, kajsija) / Ðus-vodka / Džin-tonik - 99 rsd
Četvrtak 18-01h
Pivo + medovaca - 199rsd
Petak 18-01h
Rakije (šljiva / dunja / kajsija) - 110rsd

Prepustite nam organizaciju bilo kakve proslave ili svečanosti (rođendan, godišnjica mature, rođenje deteta, venčanje…), a mi ćemo se potruditi da Vam obezbedimo nezaboravno veče.

Predstavljamo vam četiri ponude prilagođene različitim budžetima:

Napomena: Cena je po osobi, a ponuda je bez skrivenih troškova I važi za kafane: Mala maca, Pavle Korčagin, Švaler, Limun žut I pivnicu Oblak u pantalonama.

Ponuda I - 1100 rsd

Uključuje:

 • Neograničeno domaće piće čitave večeri.

Ponuda II - 1300 rsd

Uključuje:

 • Neograničeno domaće piće čitave večeri
 • Bogato Zlatiborsko meze (jedno veliko na četiri osobe).

Ponuda III - 1600 rsd

Uključuje:

 • Neograničeno domaće piće čitave večeri
 • Roštilj (kilogram na četiri osobe)
 • Lepinje

Ponuda IV - 2000 rsd

Uključuje:

 • Neograničeno domaće piće čitave večeri
 • Bogato Zlatiborsko meze (jedno veliko na četiri osobe)
 • Roštilj (kilogram na četiri osobe)
 • Mešana (sezonska) salata
 • Domaće lepinje

*Neograničeno piće obuhvata domaća:

Piva, rakije, pelinkovac, vinjak, vermut, vodku, džin, vina (crno, belo, roze), miks pića (đus-vodka, džin-tonik, bambus, špricer), gazirane I negazirane sokove i vode.

*Zlatiborsko meze obuhvata:

Goveđu I svinjsku pečenicu, kulen, budimsku salamu, projice, kačkavalj, domaći sir I masline.

*Roštilj obuhvata:

Dimljeni pileći batak, kobasice, pileće belo meso na žaru, ćevape I pomfrit.

**Mogućnost vegetarijanskog I posnog menija.