Mala maca

KARAOKE u Maloj Maci

Ponedeljkom Kafana Mala Maca organizuje Karaoke veče! Izađite na mikrofon i pokažite šta umete! Očekuje vas puno zabave, dobrog druženja i pozitivne energije! Pored toga, čekaju vas i razne promocije pića po veoma povoljnim cenama (Jelen i Nikšićko za 105 din, Löwenbräu za 95 din, đus - vodka i džin - tonik za 99 din)

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

One man show sa Saletom

Večeras od 20:30č Srpska verzija Keith Richards-a poznatiji kao Sale pravi show, priča viceve i prži pop rock! ŠLJIVA / DUNJA / KAJSIJA / ĐUS-VODKA / DŽIN TONIK - 99 DINARA! Rezervišite na vreme i provedite veče uz nezaboravne pop-rock hitove i studentske cene pića!

Prava kafanska muzika večeras u Maci

Četvrtkom, u Kafanici Mala Maca, veče starogradske i narodne muzike!

Zabavlja vas MALA MACA BAND!

Pivo + medovača = 199din!

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Džoni & Sale prže i pale u Maci

Večeras, od 20:30č, u Kafanici Mala maca možete uživati uz exYu rock i narodnu muziku koju za vas izvodi duo Džoni & Sale!

Studentske cene pića - dunja / šljiva / kajsija - 110din

                                  Nikšićko 0.5 / Jelen 0.5 - 150din

 

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Galerije
Sinđelićeva 3 (ulaz iz Niške)
09:00 - 01:00
80 ljudi
Pop/Rok/Narodna
O nama

Broj zadovoljnih gostiju je sve veći i došli smo do problema da nemamo više kapaciteta za toliki broj ljudi. Hvala Bogu pa nam je to problem. Pošto smo već poznati kao nacija koja voli dobar provod... a bogme i da popije, nismo mogli a da vam ne izađemo u susret. Cene su prilagođene svačijem dzepu, tako da kriza definitivno ne utiče na nas. Posebnu brigu vodimo o studentima, tako da Vas svim danima očekuju studenstke cene. Ponedeljkom su karaoke. Sreda je rezervisana za pop rock veče, ozvučena gitara- Sale koji peva i ćaska sa vama. Četvrtkom i petkom - "Mala maca band", ozvučeni tamburaši i prava kafanska narodna muzika. Subota je veče pop rock i narodne muzike - dve ozvučene gitare i sjajni Sale&Džoni duo koji atmosferu dovodi do usijanja. - Da sve bude na svom mestu i da vaš stomak ne bude prazan, pobrinuće se naša kuhinja koja vam je na raspolaganju tokom celog radnog vremena. DOBRODOŠLI I ŽIVELI.

REZERVACIJE / CALL CENTAR
064 99 22 005

NAJBOLJE KAFANE

Najbolje kafane vam omogućavaju da na jednom mestu dobijete uvek aktuelne informacije o programima kafana, restorana i pivnica u Beogradu i besplatno rezervišete vaše mesto u nekom od njih.

To možete uraditi pozivom našeg call centra, slanjem sms poruke na broj telefona ili korišćenjem našeg online servisa za rezervacije.

TOP 5 KAFANA

Pavle Korčagin

Pavle Korčagin

Mala maca

Mala maca

Švaler

Švaler

Limun žut

Limun žut

TOP 5 RESTORANA