Limun žut

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Nezaboravan provod u Limunu uz rakije od 99din

Ne propustite večeras priliku da se ovog utorka provedete izvanredno u kafani Limun Žut. Pored vrhunskog izbora pića imate i rakiju na akciji za samo 99 din! Sviraće vam fantastični Sale bend (narodna i kafanska muzika) zato obezbedite svoje mesto na vreme! Vidimo se večeras

Plati rakiju koliko imaš godina

Večeras vas u vašoj Kafani "Limun Žut" očekuje već dobro poznata akcija 'plati rakiju koliko imaš godina', koja traje do 22:30h! Za odličan provod i sjajnu atmosferu zadužen je "Taške Bend"! Rezervišite svoje mesto na vreme i spremite se za rakijanje i nezaboravno veče! Vidimo se večeras!

Rakije 99 dinara u Kafani Limun Žut

Ovog četvrtka u Kafani Limun Žut - SVE rakije 99din!

Zabavlja vas "Sale Bend"

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

All inclusive za dame večeras u Limunu

Kafana Limun žut nedeljom časti dame! All inclusive (sva domaća pića) SAMO 500rsd! Zabavlja vas MALA MACA BAND

Galerije
Dimitrija Tucovića 88
21:00h - 02:00h
100 ljudi
Pop/Folk
O nama

Kafana Limun Žut se nalazi u širem centru Beograda u neposrednoj blizini Vukovog spomenika, u ulici Dimitrija Tucovića broj 88 na Zvezdari. Kafana Limun Žut radi cele nedelje, osim ponedeljka, od devet uveče do dva sata posle ponoći. Sve to vreme vam je na raspolaganju gostoprimstvo osoblja, širok spektar pića i odlična muzika uživo. Utorkom i četvrtkom možete da pijete vrhunsku rakju za SAMO 99 dinara. Za dobru atmosferu zadužen je ozvučeni orkestar "Sale Bend". Sreda je rezervisana za jedinstvenu akciju u gradu - "PLATI RAKIJU KOLIKO IMAŠ GODINA"! Sredom, petkom i subotom vas zabavlja "Taške Bend", bend koji jednostavno svira sve - od zabavne i narodne, do starogradske muzike! Nedeljom imamo iznenađenje za devojke - ALL INCLUSIVE (sva domaća pića) za dame SAMO 500RSD! Za pravu kafansku muziku zadužen je Mala Maca Bend. Kafana Limun Žut je jedna od retkih kafana u Beogradu koja je zaseban objekat, a čitav stil eksterijera i enterijera je u duhu etna. Cela kafana je tako koncipirana da je sve smešteno u jednu veliku prostoriju, tako da je položaj svakog stola odličan i gde god da se nalazili uvek ste u centru pažnje.

REZERVACIJE / CALL CENTAR
064 99 22 005

NAJBOLJE KAFANE

Najbolje kafane vam omogućavaju da na jednom mestu dobijete uvek aktuelne informacije o programima kafana, restorana i pivnica u Beogradu i besplatno rezervišete vaše mesto u nekom od njih.

To možete uraditi pozivom našeg call centra, slanjem sms poruke na broj telefona ili korišćenjem našeg online servisa za rezervacije.

TOP 5 KAFANA

Pavle Korčagin

Pavle Korčagin

Mala maca

Mala maca

Švaler

Švaler

Limun žut

Limun žut

TOP 5 RESTORANA