Ladovina

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Akustična svirka u Ladovini

Ovog utorka Pab Ladovina vam je spremio fantastičnu akustičnu svirku! Zabavljaju vas Ćomi & Damjan Dođite da uz rakiju od maline ili točeni hoegaarden uživate u vrhunskom provodu! Vidimo se!

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Trenutno nema dešavanja za ovaj dan

Laze Telečkog 3, Novi Sad
09:00 - 23:00
100 ljudi
Pop/Rok

Ladovina je novootvoreni caffe/pub u Novom Sadu koji je za jako kratko vreme uspeo da se dopadne svojim gostima a za još kraće vreme da navikne goste da ponovo dolaze. Ladovina je nešto što je, prema rečima naših gostiju, dugo falilo Novom Sadu. Opušteno, prijatno i mirno mesto u centru grada koje potpuno odudara od koncepta koji nudi ostatak ulice Laze Telečkog a sa druge strane ambijent koji fenomenalno uspeva da balansira između novootvorenih kafanica i koncept barova industrijskog dizajna – kojih ima bukvalno na „svakom ćošku“. Glavna oružja Ladovine jesu: šank, točilica, dozer, zastakljena terasa, trzalice za gitaru, pojačala i palice za bubnjeve – što već dovoljno govori o našem konceptu i ciljevima. U sređivanju našeg pab-a nije učestvovao dizajner enterijera već nešto što je mnogo bitnije za jedan lokal - bunt i duh koji je u svima nama mladima i nadamo se da smo vam omogućili da se u našem prostoru osećate kao da je vaš. Ono što mi nudimo našim gostima jeste šaren program dnevne i noćne varijante, prijatna usluga, dobre svirke i pristupačne cene. Jedan pametan čovek je jednom rekao – „mislim, dakle postojim“. A mi da bi nastavili da „postojimo“ svakodnevno „mislimo“ i smišljamo kako da vam ugođaj bude još potpuniji, a mozak što više distanciran od svakodnevnih problema dok uživate uz muziku bendova koje dovodimo iz vikenda u vikend, a da se pohvalimo, od otvaranje ih je bilo oko 40. Ladovina ne namerava da prestane! Ona ne može da stane i neće da stane! Ladovina namerava da što više ljudi skupi pod svoju krošnju i pokuša da svim njenim gostima ostavi upečatljiv utisak svakog radnog dana i vikenda kako bi gosti nastavili da je posećuju i uživaju u piću i hrani koju ona nudi. Zato nećemo više ništa da nam kažemo o nama nego ćemo vas pustiti da dođete i uverite se ko smo i šta smo. Mi smo spremni za vas, sada ste vi na potezu! Dobrodošli!

Galerije
REZERVACIJE / CALL CENTAR
064 99 22 005

NAJBOLJE KAFANE

Najbolje kafane vam omogućavaju da na jednom mestu dobijete uvek aktuelne informacije o programima kafana, restorana i pivnica u Beogradu i besplatno rezervišete vaše mesto u nekom od njih.

To možete uraditi pozivom našeg call centra, slanjem sms poruke na broj telefona ili korišćenjem našeg online servisa za rezervacije.

TOP 5 KAFANA

Pavle Korčagin

Pavle Korčagin

Mala maca

Mala maca

Švaler

Švaler

Limun žut

Limun žut

Taraba Bar

Taraba Bar

TOP 5 RESTORANA